Όλοι στη συγκέντρωση τιμής για το Πολυτεχνείο

Σας καλούμε στη συγκέντρωση τιμής και μνήμης για το Πολυτεχνείο την 17-11-11 και ώρα 16.30, μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξ/πολης.
Σας καλούμε να διατρανώσετε την αντίθεσή σας στη νέα κυβέρνηση των τραπεζιτών, βιομήχανων, εφοπλιστών, ντόπιων και ξένων.
Το σύνθημα του Νοέμβρη, ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε. Η προάσπιση των δικαιωμάτων μας και της ίδιας μας της ζωής αναγκαία. Το Μαύρο Μέτωπο του Κεφαλαίου επιθετικό όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία 50 χρόνια.
Όλοι την Πέμπτη 17-11-11 ώρα 16.30 μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξ/πολης.

Ένα Σχόλιο to “Όλοι στη συγκέντρωση τιμής για το Πολυτεχνείο”

  1. Όλοι στη συγκέντρωση τιμής για το Πολυτεχνείο « Για το σοσιαλισμό στον 21ο αιώνα Says:

    […] https://stousdromous.wordpress.com/2011/11/15/polytexneio2011/ Σας καλούμε στη συγκέντρωση τιμής και μνήμης για το Πολυτεχνείο την 17-11-11 και ώρα 16.30, μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξ/πολης. Σας καλούμε να διατρανώσετε την αντίθεσή σας στη νέα κυβέρνηση των τραπεζιτών, βιομήχανων, εφοπλιστών, ντόπιων και ξένων. Το σύνθημα του Νοέμβρη, ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε. Η προάσπιση των δικαιωμάτων μας και της ίδιας μας της ζωής αναγκαία. Το Μαύρο Μέτωπο του Κεφαλαίου επιθετικό όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία 50 χρόνια. Όλοι την Πέμπτη 17-11-11 ώρα 16.30 μπροστά στο Δημαρχείο. Like this:LikeBe the first to like this post. […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: